take your time, think alot

Trevlig kväll igår! Tackar för det, blev så glad när fina elin dök upp också, det var pricken över i:et hihi! Åkte hem ganska tidigt och la mig i sängen och kollade på greveholm. JAG ÄR KUNG ARTHUR OCH DET HÄR ÄR MITT SLOTT!! deeeeeeeeeeen gillar vi.

SÅ OINTRESSANT DETTA ÄR INTE KUL LÄNGRE.


and the winner is

ERIK GRÖNWALL!
min älskling, ååååh. Har hållt på erik sen han sjöng första gången typ och han vann! HELT OTROLIGT. Stort minus är dock hans flickvän, det skulle varit jag som stog på scenen utan skor och dansade och kramade älskade erik. Det hade varit underbart heh ;) ERIKERIKERIK!!


yes i hope everything is gonna be alright

Ärligt talat känner jag knappt igen mig själv längre. Känns som att jag inte gör annat än att typ.. deppar? jag har ingen ork till något, ingen ork att träna. Jag vet inte riktigt vad det är.. Det här är inte jag!! Försöker vara positiv men ibland brakar allt ihop. Det är nog det som har hänt nu, det känns som att jag ska bryta ihop när som helst, det är jobbigt men allting blir alltid bättre tillslut..


trojanska hästar?

Här är jag inte den aktivaste, men egentligen. Hur kul är det att läsa om min vardag hehe? Har ingenting att skriva heller, negativ jag är! Äsch får väll ta tag i mig själv nu.
Igår lyckades jag iaf ladda hem en jävla massa trojanska hästar haha, jag vet inte hur jag lyckades. Men jag stängde av datan och gick och la mig och hoppas på att det sulle vara borta till idag - teknisk! Men vet ni vad? Jag har faktiskt inte sett ett ynka spår av hästarna mohah, grym jag är.

Förövrigt tycker jag att alla är i thailand nu och jag skulle göra vad som helst för att slippa halmstad och bara åka iväg, det hade varit såååååååå skönt!! (skänk pengar till dom behövande)


från toppen till botten?